UniPrime® voor de Consument

  • Bespaar veel tijd en geld 
  • Een mooi eindresultaat 
  • Hoog verwerkingsgemak

Al meer dan 25 jaar hét A-merk onder multiplex

De beide zijden van de plaat zijn voorzien van een unieke coating, waardoor schuren, primen en lakken onnodig is. UniPrime is hierdoor tot wel drie keer sneller verwerkt dan andere multiplex platen. Dit bespaart de aannemer tijd, kosten en arbeid, wat jou veel scheelt op de eindafrekening. Niet voor niets dat deze plaat zo populair is onder aannemers. 

De paintplaten zijn opgebouwd uit meerdere lagen van duurzaam hardhout-fineer en zijn WBP-verlijmd voor extra stevigheid en stabiliteit. Ze zijn te gebruiken voor meerdere doeleinden, zoals boeiboorden, puivullingen, dakkappelen, plafonds en luifels. Ook worden de boeiboorden af-fabriek al afgeschuind en afgerond op de langzijde. Daardoor zijn ze sneller te verwerken en ook superglad, zodat vuil minder kans krijgt het hout aan te tasten.

Wil je lang genieten van een mooi en duurzaam resultaat? Kies van voor UniPrime: de beste plaat op de markt. 

Raak geïnspireerd

UniPrime schilderklaar multiplex paintplaten zijn in te zetten voor diverse doeleinden. Wil je voorbeelden zien? Bekijk onze inspiratiepagina. Hier vind je enkele referentieprojecten waarin UniPrime de hoofdrol heeft gespeeld. Zo heb je een goed beeld van de multi-inzetbaarheid van onze paintplaat. 

Bekijk projecten met UniPrime

Bespaar tijd, geld en onderhoud

Snel en langdurig resultaat zonder zorgen! 

UniPrime multiplex paintplaten zijn schilderklaar en gemakkelijk te bewerken. Door de unieke coating is er 50% minder verf nodig voor het schilderwerk. Bovendien is de plaat hierdoor onderhoudsarm en kun je lang genieten van een strak en mooi eindresultaat.

Iedere m2 aan UniPrime bespaart tijd, geld én onderhoud! 

Snel en langdurig resultaat zonder zorgen

UniPrime platen zijn KOMO-gecertificeerd en bieden 15 jaar garantie op plaatmateriaal en maar liefst 25 jaar garantie op de boeiboorden.

Bij UniPrime is er een ruime keuze aan afmetingen. Benieuwd wat we aanbieden? Ontdek onze producten op de productpagina en vraag een gratis staal aan. 

Unieke opbouw

UniPrime schilderklaar multiplex paintplaat bestaat uit geheel duurzame hardhoutfineren en is WBP-verlijmd voor extra stevigheid. De primer in de toplaag zorgt voor langdurige verfhechting, waardoor het eindresultaat ook langer mooi blijft. 

Deze eigenschappen zorgen voor veel tijd- en kostenbesparing. Het enige wat de verwerker hoeft te doen is de zichtzijde van de plaat in een elk gewenste kleur te lakken. De achterzijde kan onbehandeld blijven. UniPrime is logischerwijs de meest geschikte plaat voor schilderwerk. 

Gegarandeerd 25 jaar een mooi resultaat 

Het voordeel van het gebruik van UniPrime bewijst zich op meerdere fronten. UniPrime bezit de meest belangrijke milieucertificaten: Het FSC®-certificaat en de KOMO- en FLEGT-certificaten. Hierdoor garanderen wij dat het hout op een duurzame en eerlijke manier is gekapt en verwerkt.  

Doordat we bij UniPrime een grote voorraad van het assortiment hebben, zorgen we ervoor dat de leveringstijd zo kort mogelijk is en de opdracht snel kan starten. 

Met 15 jaar garantie op de platen en zelfs 25 jaar garantie op de boeiboorden, is UniPrime het beste product voor jouw komende project.