Project

Grote projecten? Gebruik UniPrime!

Vooral bij grote projecten is de keuze voor UniPrime het slimst. UniPrime wordt 3x sneller verwerkt dan alternatieven en bespaart tijd en geld tijdens het verven. 

Vooral bij grote projecten is de keuze voor UniPrime het slimst. UniPrime wordt tot wel drie keer sneller verwerkt dan alternatieven en bespaart tijd en geld tijdens het verven. Zo ook in het Noord-Brabantse Bavel, waar een groot aantal twee-onder-een-kapwoningen werden gebouwd.

Deze woningen zijn voorzien van de UniPrime boeiboorden voor de dakafwerking. Mede door de grote vraag aan woningen zat de tempo er bij dit woningbouwproject goed in. UniPrime was voor de projectontwikkelaar de ideale keuze, doordat het plaatmateriaal schilderklaar en op tijd werd geleverd. De multiplex platen hoeven aan de achterzijde niet te worden behandeld, wat een hoop tijd en verf scheelde voor dit project.

Hierdoor was de nieuwe woonwijk in Bavel (Zwaluwe) op tijd klaar voor oplevering. Het UniPrime schilderklaar multiplex heeft hier een mooi aandeel in gehad en daar zijn we maar al te trots op.