UniPrime® voor de Architect

  • Mooie en nette uitstraling 
  • Scheelt tijd, geld én onderhoud 
  • Alle benodigde certificeringen (FSC®, KOMO en FLEGT) 

De beste plaat voor jouw ontwerp?

UniPrime is hét A-merk onder de multiplex paintplaten en doet wat het belooft. Het schilderklaar multiplex verwerkt tot drie keer sneller door de dubbelzijdige fenolcoating. Hierdoor heeft de plaat een zeer goede reputatie onder aannemers en installateurs; het scheelt tijd, geld én onderhoud. Ideaal voor al jouw projecten.

Als architect weet je als geen ander dat een ontwerp lang mee moet kunnen gaan. De multiplex paintplaten van UniPrime zijn te bestellen in grote maten, wat resulteert in minder  naden en een strakker eindresultaat: in lijn met de trend in de architectuur. Zo kan de eindgebruiker lang genieten van een onderhoudsvrije gevel. Bovendien bezit UniPrime alle belangrijke milieucertificeringen, zoals het FSC®-, KOMO- en FLEGT-certificaat. Wil jij de beste plaat voor jouw ontwerp? Kies dan voor UniPrime. 
 

Multi-inzetbaar

De toepassingen van UniPrime zijn eindeloos. Laat je inspireren en ontdek het brede assortiment paintplaten voor een mooie en moderne uitstraling. Het materiaal verwerkt drie keer sneller door de uniek gegronde MDO-film en blijft jarenlang zijn uitstraling behouden. De platen zijn in elke kleur mogelijk te schilderen en multi-inzetbaar voor ieder project.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier diverse projecten met UniPrime en laat je inspireren.

Bespaar tijd, geld en onderhoud

UniPrime schilderklaar multiplex paintplaten zijn opgebouwd uit lagen duurzame hardhoutfineer (duurzaamheidsklasse II) en zijn WBP-verlijmd. De solide basis van de platen is vervolgens tweezijdig voorzien van een unieke MDO-coating. Dit creëert een optimale verfhechting, waardoor extra schuren, primen en lakken niet meer nodig is. De UniPrime boeiboorden zijn af-fabriek al afgeschuind en afgerond op de langzijde. De topfineerlaag van UniPrime bevat geen splits, gabs of andere reparaties, waarmee doortekening in het schilderwerk wordt voorkomen.

Kortom: iedere m2 UniPrime bespaart tijd, geld en onderhoud.  

Het gehele assortiment van UniPrime voldoet aan de belangrijkste milieucertificeringen: FSC®, KOMO en FLEGT. 

De beste plaat

Kies voor een waardevermeerdering van het pand met een lage CTO door te kiezen voor UniPrime. De multiplex paintplaten zijn te bestellen tussen de 4 en 40mm dik.

Naast een breed assortiment bestaat de UniPrime-collectie ook uit boeiboorden en deurmaatpanelen van 500 cm lang, resulterend in een strakker resultaat met minder naden.

Een mooie en nette uitstraling

Kiezen voor UniPrime is ook kiezen voor een besparing op arbeid, materiaal en tijd. UniPrime verwerkt drie keer sneller, is gemakkelijk in gebruik en gaat jarenlang mee.  Neem de specificaties snel op in het bestek via de bestekklare teksten. Zo houden we het gemakkelijk en efficiënt.
 

Projecten met UniPrime

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van UniPrime paintplaten? Bekijk hier diverse projecten met UniPrime.