Project

Laat de omgeving de materiaalkeuze leiden

De specialistische kennis die is gebruikt om UniPrime platen te ontwerpen zorgt voor multi-inzetbare multiplex platen die passen bij elke klus. 

Regen, wind, storm of hagel: met UniPrime ben je verzekerd van een resultaat dat lang meegaat en alle weersomstandigheden trotseert. De specialistische kennis die is gebruikt bij het ontwerp van UniPrime platen zorgt voor multi-inzetbaarheid, zodat de plaat bij elk project past. Naast woningen worden ook andere gebouwen voorzien van sterk multiplex van UniPrime.

Bij Bij Benjamin, bijvoorbeeld! Dit restaurant, gelegen in De Kaag bij de Kagerplassen, bevindt zich direct naast het water en het bijbehorende watersportgebied. Door de open ligging van het restaurant, is er soms sprake van veel wind en regenval, wat direct tegen de gevel komt. De vraag: een solide railing en sterke dakafwerking, die hufterproof zijn en bestand zijn tegen een stootje. De multi-inzetbaarheid van de UniPrime platen kwam hier goed tot zijn recht en waren de perfecte oplossing. Inmiddels mogen de gasten van Bij Benjamin genieten van een mooi afgewerkte railing.