UniPrime® voor de aannemer

 

  • Tot 3x sneller verwerkt
  • Solide en stabiele kwaliteit
  • Langdurig en duurzaam resultaat

 

De ideale oplossing voor jouw project

Ontdek het gemak van de beste plaat! UniPrime is al meer dan 25 jaar hét A-merk onder de multiplex paintplaten. Met UniPrime schilderklaar multiplex paintplaat bespaar je tijd, geld en arbeid op je volgende project. Wil je sneller klaar zijn met de werkzaamheden? Dan is UniPrime jouw oplossing. Beide zijden van de paintplaat zijn voorzien van een unieke MDO-coating. Hierdoor hoef je de paintplaat minder intensief te schuren, primen of lakken. Dit scheelt zeker 50% van het verfgebruik. Bovendien zijn UniPrime boeiboorden af-fabriek al afgeschuind en afgerond op de langzijde. Hierdoor is de plaat tot 3 keer sneller te verwerken dan andere multiplex paintplaten.

UniPrime is opgebouwd uit lagen hardhout-fineer met duurzaamheidsklasse II. Met 15 jaar garantie op de platen, 25 jaar op de boeiboorden én gunstige levertijden weet je zeker dat je het juiste product kiest.  

 

Solide basis

UniPrime schilderklaar multiplex paintplaten zijn opgebouwd uit duurzame hardhout-fineren. De platen zijn WBP-verlijmd, wat zorgt voor een sterke en solide basis. Het multiplex is tot drie keer sneller  te verwerken dan andere multiplexplaten en is tevens multi-inzetbaar voor ieder project. De multiplex platen zijn inzetbaar voor onder meer boeiboorden en puivullingen, dakkappellen, luifels en plafonds. UniPrime-platen komen tussen een dikte van 4 en 40 millimeter en zijn te bestellen tot aan 5 meter lang.

Ongevoelig voor vochtintrek

Het hout is afkomstig uit een gebied met een gelijkmatig klimaat, waardoor het hout geen jaarringen heeft en geen verschil heeft in densiteit. De platen zijn stabiel en ongevoelig voor vochtintrek. UniPrime valt in duurzaamheidsklasse II en bezit de kwaliteit waar jij op kunt bouwen. 

Tot wel 3x sneller verwerkt

UniPrime verwerkt tot drie keer sneller dan andere multiplex paintplaten. De paintplaten van UniPrime zijn tweezijdig voorzien van een unieke MDO-filmlaag. Hierdoor hoef je de plaat niet meer te schuren, primen en lakken en is het schilderen van de achterkant niet meer nodig.

De fenolcoating  op de UniPrime platen zorgt voor optimale verfhechting. Zo bespaar je 50% op je verfgebruik en ben je twee keer zo snel klaar. 

Bespaar tijd en kosten

UniPrime geeft niet alleen een mooi en langdurig eindresultaat, maar is ook nog eens tijd- en kosten besparend. Door de snelle behandeling, de solide opgebouwde lagen en het hoge verwerkingsgemak van de plaat bespaar jij met iedere m2 UniPrime tijd, geld, arbeid én onderhoud! Bij de pagina Montage en Downloads vind je alle certificeringen, prestatieverklaringen en montageinstructies.

Unieke coating

De topfineerlaag bevat geen splits, gabs of andere reparaties, waardoor doortekening in het schilderwerk wordt voorkomen. De schilderklaar multiplex paintplaat is aan beide zijden voorzien van een unieke fenolcoating. Hierdoor ontstaat er een optimale verfhechting en ben je snel klaar met het schilderen van de plaat. Bovendien hoef je de plaat niet meer aan de achterzijde te schilderen. Dat scheelt tijd, geld en onderhoud.

Gegarandeerd de beste: tot 25 jaar garantie

Door te kiezen voor UniPrime, krijg je gegarandeerd de beste plaat voor jouw project. De producten van UniPrime bevatten de belangrijkste milieucertificaten, zoals het FSC®-certificaat en de KOMO- en FLEGT-certificaten. Bovendien is er een grote beschikbaarheid aan platen, waardoor je nagenoeg geen last hebt van stilstand van het project. Met 15 jaar garantie op de platen en zelfs 25 jaar garantie op de boeiboorden, is UniPrime gegarandeerd het beste product voor jouw project.